Hoe het werkt

Internetconsumenten komen naar Scoupz® om zich daar te oriënteren. Ze kijken wat rond of ze voeren een gerichte zoekopdracht in en slaan actief aan het vergelijken. Ze willen de laagste prijs, de beste service en zekerheid. Met één klik kiezen ze binnen Scoupz® voor het product dat het beste bij hen past. Dat van u, hopelijk. U verwerkt vervolgens geheel zelf de transactie, binnen uw eigen webdomein, onder uw eigen voorwaarden.

Scoupz® bemoeit zich niet met uw omzet in uw webwinkel welke wordt gegereerd vanuit de website. Het aantal clicks per uur, dag of maand is voor Scoupz® van géén belang. U betaalt een vast maandbedrag en weet dus precies wat uw kosten zijn. Daar komen geen ‘verbruikskosten’ of wat dan ook bij.

 

Zoeken Scoupz website

Werking

Bezoekers van Scoupz® krijgen na een zoekopdracht zowel producten te zien die nauw aansluiten bij hun zoekvraag als producten die er aan gerelateerd zijn. Als meerdere aanbieders hetzelfde product tonen, kan de consument deze heel eenvoudig met elkaar vergelijken.

Geregistreerde bezoekers kunnen hun favoriete producten taggen. Dat wil zeggen dat zij een prijsalarm kunnen aangeven dat zij automatisch een melding krijgen als het product onder een voor hen betaalbare prijs komt, zodat zij tot aankoop van het product kunnen overgaan. Door de directe samenwerking met Kiyoh en Trustpilot worden alle winkelwaarderingen en recensies direct in het vergelijkingsoverzicht geplaatst.

Iedere aanbieder krijgt binnen Scoupz® een eigen informatiepagina voor contactgegevens, logo, verkoopinformatie en verzendinformatie.
Daarnaast worden de door u aangegevens talen en bijvoorbeeld beschikbare betaalmethoden getoond.
U kunt dus binnen Scoupz® veel doen aan het vestigen, uitbouwen en bewaken van uw reputatie.

Indeling categorie

Alle producten die u in Scoupz® invoert, worden direct in een logische navigatie geplaatst. De bezoeker kan op die manier snel vinden wat hij zoekt; de interne zoekmachine zet alle items overzichtelijk naast elkaar.

Opvallen & Onderscheiden

Meer opvallen

Scoupz® biedt verschillende mogelijkheden om uw artikelen binnen het grote aanbod extra te laten opvallen – zonder dat dit ten koste gaat van de klasse-uitstraling van de portal.

Onderscheiden

Extra aandacht kunt u creeëren met het plaatsen van bannering in de verschillende categorieën of zelfs direct op de homepagina van onze portals. Vraag naar de opties aan uw accountmanager.

Feed productmanagement

U heeft een webwinkel dan zijn er ook voor u wellicht standaard oplossingen welke u kunt gebruiken voor het aanmelden van uw productfeed, bekijk het menu item Module. We zullen deze pagina telkens uitbreiden met geschikte modules voor het aanmelden van uw productfeed.

Maakt u gebruik van een businesspartner welke uw productfeed verzorgt, dan kan het betekenen dat Scoupz® daarin reeds is vertegenwoordigd. Het aanmaken van een productfeed is dan makkelijk te realiseren bij deze partner. Voor een volledig overzicht bezoek, partners.