.

Scoupz partner van Kiyoh

Speciale Kiyoh aanbieding

Omdat jij gebruik maakt van het Kiyoh review systeem hebben wij een speciaal aanbod samengesteld om kennis te maken met Scoupz.
Je krijgt van ons;
 • Alle reviews vanuit Kiyoh automatisch gekoppeld bij het productoverzicht en je profielpagina,
 • Onbeperkt aantal opname van producten,
 • Je ontvangt volledige statistieken in het Scoupz dashboard,
 • Prijswijzigingen van je producten worden automatisch overgenomen.

Direct aanvragen

Vraag je koppeling direct aan.
 • Vul het aanvraagformulier in,
 • Wij maken je winkelprofiel aan,
 • Wij testen je webwinkel op basis van je feedbestand
 • Je producten worden in Scoupz opgenomen.
Kiyoh resultaten rechtstreeks in Scoupz.nl

Zo gebruik je Kiyoh samen met Scoupz

Aanmelden is uiteraard makkelijk, wat wij nodig hebben is je feedbestand. Deze geeft ons de mogelijkheid om je producten op te nemen binnen Scoupz.

Mocht je geen feedbestand beschikbaar hebben dan kan je voor webwinkelpakketten meestal een module aanschaffen om deze te genereren. Voor de meest bekende softwarepakketten hebben we er een aantal op onze website staan onder Modules. Onder onze partners kun je bijvoorbeeld ook andere partijen vinden om een feedbestand te laten aanmaken.

Wij koppelen direct met de API van Kiyoh om je reviews zichtbaar te maken in het vergelijkingsoverzicht. Telkens als je producten worden getoond vermelden wij jouw reviews. Het mooie is dat dit volledig automatisch voor je wordt verwerkt!

Vraag en Antwoord

Wat ontvang ik voor €99,-

Je ontvangt voor deze kennismaking minimaal 1000 verwijzingen naar jouw webwinkel. Dit betekend meer potentiële klanten vanuit de grootste no-nonsense vergelijkingssite van Nederland.

Is er een limiet aan producten?

Tijdens de kennismaking mag je een onbeperkt aantal producten bij ons aanleveren.

Welke gegevens worden er gepubliceerd?

Je ontvangt van ons een complete profielpagina. Hierin kun je bijvoorbeeld aangeven wat voor betaalmogelijkheden je aanbiedt in jouw webwinkel. Daarnaast kun je een introtekst plaatsen en bijvoorbeeld je verzendkosten vermelden. Een voorbeeld vind je hier van Conrad.

Wanneer verloopt mijn pakket?

De opname zal verlopen als er minimaal 1000 bezoekers je webwinkel hebben bezocht vanuit Scoupz. Je kan deze bezoeken monitoren in het dashboard.

Hoe worden mijn producten vergeleken?

Producten welke je aanlevert worden meestal opgenomen op basis van EAN code. Dit is een unieke code welke elk product op de wereld een indentificatie meegeeft. Dit is de ideale match om een product te kunnen vergelijken. Je stuurt dit veld mee in de productfeed. 

Kan ik een ander pakket kiezen?

Buiten onze kennismaking kun je uiteraard ook de keuze maken om voor een van de andere pakketten te kiezen. Je betaalt dan een maandelijks bedrag aan de hand van het opgenomen product aantal. Voor het kleinste pakket is er een minimale looptijd van 12 maanden.

In welke categorie komen mijn producten?

In de productfeed kan je  een categoriestructuur ingeven, dit is de leidraad om jouw producten goed in Scoupz goed op te nemen. Als je in jouw winkel een goede onderverdeling hebt kunnen wij deze overnemen.

Vragen?

We helpen je graag verder. Stuur ons een e-mail met jouw vraag
of maak gebruik van de overige support mogelijkheden.
 • Per mail support@scoupz.nl
 • Per telefoon: +31 (0)85 3038 404
 • Volledig marketingadvies over jouw productplaatsing binnen Scoupz, wij denken graag met je mee!
Scoupz support